Diensten op maat

Home / Diensten op maat

Spoedzending

Spoedzending of nalevering kunnen een tijdrovende en dure aangelegenheid zijn. Daarom is het uitbesteden ervan populair; logisch, want het scheelt geld en tijd.
Een betrouwbare koerier die u zending vakkundig afwikkelt is dan van essentieel belang. L&D kan hier een uitstekende rol vervullen voor zowel on-gekoeld als gekoeld transport.

Sneldiensten

L&D Koerier kan snel schakelen als het aankomt op korte termijn diensten. Binnen de regio Breda kunnen wij binnen een half uur voor uw bedrijf staan. Onze sneldiensten worden speciaal ingeschakeld voor uw zending, waardoor we zekerheid kunnen bieden over de directe aflevering.

GPS tracking

Alle wagens zijn gekoppeld met een GPS systeem. Dit betekent dat wij op aanvraag u op de hoogte kunnen brengen waar uw goederen zich bevinden.

Vaste Routes

L&D Koerier verzorgt graag het transport bij vaste ritten naar een aantal (vaste) afleveradressen. Hierover kunnen wij afspraken maken voor de langere termijn waarbij gunstige tarieven gelden. De afleveringen zijn op maat en de aflevertijden worden zorgvuldig op uw wensen afgestemd. L&D Koerier verzorgt reeds voor een aantal bedrijven vaste aflevering door het gehele land.

Altijd beschikbaar

L&D Koerier is 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Zolang een rit voor 21:00 geboekt is, wordt er zowel in de nacht als in het weekend gereden.

Moderne transportwagens

L&D Koerier maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste transportmiddelen. De wagens zijn in uitstekende conditie en voldoen aan alle wettelijk gestelde voorschriften.

Nauwkeurig onderhoud en professioneel voorkomen behoren tot onze standaard. Gekoeld vervoer behoort eveneens tot de mogelijkheden.De L&D Koerier chauffeurs zijn uiterst capabel en hebben een hoop rijervaring. U kunt uw zending gerust aan hen toevertrouwen.